Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Εξορμήσεις –παρεμβάσεις στη Β’ Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 12/1/2015 αντιπροσωπία με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών Β' Θεσσαλονίκης Φωτεινής Σαλονικίδου και Σωτήρη Τσόκα επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά του Ωραιοκάστρου, όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συζήτησαν με τους συντοπίτες τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, τους οποίους και κάλεσαν να στηρίξουν τη γραμμή του αγώνα τόσο στις εκλογές, όσο και ιδιαίτερα μετά από αυτές.

Την Τετάρτη 14/1/2015 έγινε εξόρμηση στα χωριά του Δήμου Ωραιοκάστρου με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με την πολιτική πρόταση-κάλεσμα που απευθύνει η εκλογική συνεργασία των ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ. Στην εξόρμηση αυτή συμμετείχε και ο υποψήφιος Β' Θεσσαλονίκης Τσόκας Σωτήρης. Τα χωριά που επισκέφτηκαν ήταν: η Νεοχωρούδα, ο Πεντάλοφος, η Ν. Φιλαδέλφεια, το Μεσαίο, το Πετρωτό, ο Μονόλοφος, το Μελισσοχώρι, η Λητή και ο Δρυμός.

Την Πέμπτη 15/1/2015 θα γίνει νέα παρέμβαση στη λαϊκή αγορά του Παλαιοκάστρου.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν επιδιώκοντας να είμαστε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό μαζί με εργαζόμενους, άνεργους, νέους ανθρώπους, με συνταξιούχους, με τον κάθε λαϊκό άνθρωπο αν είναι δυνατόν. Με όλους αυτούς έχουμε να πούμε πολλά, πάνω από όλα όμως έχουμε να οικοδομήσουμε τη μόνη ρεαλιστική προοπτική, την προοπτική του λαϊκού αγώνα, της λαϊκής διεκδίκησης.