Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΓΝΑΤΙΑΣ 126 ΤΗΛ.2310-278978 & ΕΓΝΑΤΙΑΣ 53β ΤΗΛ. 2310234156
Email:kkeml.mlkke@yahoo.gr  mlekloges2015.blogspot.gr
12/01/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Γενάρη στο ΕΚΘ συνέντευξη τύπου και παρουσίαση των ψηφοδελτίων της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ (μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ στην Α’ και Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ (μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να διαλέξουν και στην κάλπη το δρόμο του αγώνα. Να στηρίξουν και με την ψήφο τους την κατεύθυνση της πάλης για την ανατροπή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Να στηρίξουν τις δυνάμεις που παλεύουν μέσα στο λαό και στο κίνημα, γιατί τη λύση δεν τη δίνουν οι εκλογές και τα μείγματα διαχείρισης, αλλά η συγκρότηση των αγώνων του λαού και της εργατικής τάξης.

Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίξτε τις δυνάμεις της αντίστασης. Η ελπίδα στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα» πανελλαδικά, η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ παρεμβαίνει και στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Κατεβαίνει στις εκλογές και ζητά την υποστήριξη του κόσμου της εργασίας και των λαϊκών ανθρώπων, μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες, ώστε να προβληθεί η ανάγκη να ανατραπεί η αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική, ανεξάρτητα από τον διαχειριστή που θα προκύψει. Να απαλλαγεί ο λαός και η χώρα από κάθε ξένο και ντόπιο δυνάστη. Να αντισταθεί ο λαός στα αιματοβαμμένα σχέδια των ιμπεριαλιστών που εξελίσσονται στην περιοχή μας και ευρύτερα. Να διεκδικήσει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, όρους εργασίας σύμφωνα με τις πραγματικές λαϊκές και εργατικές ανάγκες. Να απαιτήσει δημοκρατικά δικαιώματα, πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες.
Για να ανατραπεί η πολιτική της πείνας, της ανεργίας και της εξάρτησης, σαν αναπόσπαστο τμήμα του γενικότερου αγώνα του λαού μας για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή της κυριαρχίας του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ