Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδηλώσεις, συζητήσεις, συγκεντρώσεις το Σαββατοκύριακο 12 - 13/9

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: σύσκεψη νέων εργαζόμενων στο στέκι Σφεντόνα (Μακρυγιάννη 17)
ΠΙΕΡΙΑ: συγκέντρωση στη Κατερίνη, στο ξενοδοχείο LIDO,  στις 7:00 μ.μ.
ΣΕΡΡΕΣ: εκδήλωση στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ 
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Φ.Ο.Π. 
ΞΑΝΘΗ: Εκδήλωση των νεολαίων της Εκλογικής Συνεργασίας στις 19:00 στα προκάτ του Πολυτεχνείου 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:   στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου
ΑΡΤΑ: στις 8:00μ.μ. Αίθουσα ξενοδοχείου «ΚΡΟΝΟΣ»
ΙΚΑΡΙΑ: στις 8:30 μ.μ., διοργανώνουμε συγκέντρωση στο Καραβόσταμο


(κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα των πόλεων μπορείτε να διαβάσετε και τις σχετικές ανακοινώσεις ή τα καλέσματα, όπου υπάρχουν)

Σάμος: Παρέμβαση της Εκλογικής Συνεργασίας για το προσφυγικό

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/9, στην πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας για την ανάδειξη του προσφυγικού ζητήματος και των απαιτήσεων που αυτό θέτει για το λαό και το κίνημα. Με πανό και κεντρικό σύνθημα «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες τα αδέλφια μας- Έξω οι ιμπεριαλιστές εμπρηστές των πολέμων από τη χώρα και την περιοχή», με ανακοινώσεις και συνθήματα από τη μικροφωνική, και μοίρασμα προκήρυξης (στα ελληνικά και στα αγγλικά) δόθηκε πλατιά στην πόλη της Σάμου το αγωνιστικό-αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα της εκλογικής συνεργασίας. Ταυτόχρονα δεκάδες πρόσφυγες -από αυτούς που βρίσκονται στην πόλη της Σάμου- πήραν και διάβασαν την προκήρυξη και συζήτησαν μαζί μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι φανερό ότι αυτή η πετυχημένη πρωτοβουλία-παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας χρειάζεται να βρει συνέχεια τις επόμενες μέρες, και μετά τις εκλογές, στην κατεύθυνση συγκρότησης και οργάνωσης της πάλης για το ζήτημα αυτό. Ακολουθεί η προκήρυξη που κυκλοφόρησε η Εκλογική Συνεργασία.

Καρδίτσα: κόντρα στην απογοήτευση, στην αποστράτευση, στην αποχή, Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Δελτίο Τύπου της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι προεκλογικές εξορμήσεις της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στη Καρδίτσα. Μια βδομάδα πριν τις εκλογές και το κλίμα παραμένει υποτονικό. Ούτε καν εκλογικά κέντρα δεν άνοιξαν τα κυρίαρχα κόμματα (εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ) ενώ οι υποψήφιοί τους αποφεύγουν τα χωριά και τις ομιλίες. Όσο και αν προσπαθούν τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν υπάρχει η πόλωση που υπήρχε σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και ο κόσμος κατά βάση είναι αδιάφορος, μπερδεμένος και απογοητευμένος αλλά ταυτόχρονα συζητήσιμος και ανοιχτός να ακούσει. Κυρίως είναι προβληματισμένος για τα νέα μέτρα που έρχονται με το «αριστερό» μνημόνιο και ανήσυχος για τον «βαρύ χειμώνα» που μας περιμένει.

Ηράκλειο: παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Τοποθέτση της Τασούλας Γκενίδου στα ΜΜΕ

Βαδίζουμε το δρόμο της Αντίσταση, Διεκδίκησης, Αναμέτρησης!

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές της 20 του Σεπτέμβρη, με ψηφοδέλτια σ’ όλη τη χώρα.
Με γνώση ότι η εκλογική μάχη θα δοθεί σε συνθήκες δύσκολες και αντιφατικές, θεωρούμε ανάγκη να αναδείξουμε την κρισιμότητά της. Θέλουμε να πούμε ότι αυτές οι εκλογές γίνονται:
• Για να φέρουν τον λαό στα μέτρα τους. Να τον υποτάξουν και να τον πείσουν ότι η βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού και καπιταλιστικού συστήματος είναι μονόδρομος.
• Για να βάλλουν τον λαό να διαλέξει ποιος θα εφαρμόσει το 3ο μνημόνιο και ποιος θα παραδώσει τον λαό και την χώρα στους δυνάστες του.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι στη Θεσσαλονίκη. Δευτέρα 14/9 η κεντρική συγκέντρωση.10λεπτο ραδιοφωνικό μήνυμα της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ

Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις

Κώστας Μπεκιάρης στην ERTOPEN


 Πάνος Χουντής στον 9,84

Προεκλογική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα


ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 8:00 μ.μ. «ΠΑΝΘΕΟΝ»

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εξορμήσεις στα χωριά και στις κωμοπόλεις της περιοχής.

Συνέντευξη του Σπύρου Παπακωνσταντίνου στο STAR Κεντρικής ΕλλάδαςΗ συνέντευξη ξεκινά από το 52:58 λεπτό

Συγκέντρωση στο Χαλάνδρι

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη στο Χαλάνδρι, προεκλογική συγκέντρωση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ. Από πλευράς της συνεργασίας εισηγήθηκαν οι σ. Κώστας Βλαχόπουλος και Γιάννης Αδριανός. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση πάνω στα ζητήματα που ανοίγει η πολιτική συγκυρία των εκλογών, οι εξελίξεις στο εσωτερικό μέτωπο, αλλά και ευρύτερα ζητήματα που αφορούν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην γύρω περιοχή.
Η εκδήλωση έκλεισε από τους εκπροσώπους της συνεργασίας με κάλεσμα συμμετοχής και συνάντησης στους αγώνες που έρχονται αλλά και στις κάλπες της 20 Σεπτέμβρη με το ψηφοδέλτιο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ.
Εκτός από όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση στο μικρό θεατράκι της πλατείας, αρκετός κόσμος παρακολούθησε τις εισηγήσεις και την συζήτηση από τα διπλανά καφέ και την πλατεία.

Εκδήλωση - συζήτηση στη ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση - συζήτηση
στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το Σάββατο 12/9/15 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Φ.Ο.Π.

Ομιλητές: Αντρέας Βογιατζόγλου και Παύλος Αλεξίου

''Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΕΣ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ''

Σύσκεψη εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε, (χθες10/9), η προγραμματισμένη σύσκεψη των εκπαιδευτικών της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ. Η συζήτηση (πλούσια σε εκτιμήσεις και προβληματισμούς) προχώρησε πέρα από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα εκλογικά ψευτοδιλήμματα, αναδείχνοντας τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα που αφορούν τόσο τη σημερινή κατάσταση του εργατικού – λαϊκού κινήματος, όσο και την προοπτική ενδυνάμωσής του.
Έγινε επίσης φανερό, από την εξέλιξη της συζήτησης, πως αρχίζει να διαμορφώνεται στις συνειδήσεις ενός κόσμου ένα όλο και πιο διευρυμένο πεδίο γόνιμης και ουσιαστικής αμφισβήτησης των «διεξόδων» που προσφέρουν τόσο τα καθεστωτικά κόμματα όσο οι διάφορες εκδοχές της αριστεράς. Σε σχέση και σύνδεση με αυτό, οι ουσιαστικοί προβληματισμοί επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση της πραγματικής διεξόδου για το λαό και τους εργαζόμενους μέσα από την ενίσχυση της πάλης και των αγώνων του.

Ανταπόκριση από Τρίκαλα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στην πόλη, στις συνοικίες και στα χωριά του Νομού Τρικάλων, με το μοίρασμα προκηρύξεων και το άνοιγμα συζητήσεων. Η ανταπόκριση του κόσμου στα μηνύματα της εκλογικής συνεργασίας είναι θετική, παρά την φαινομενική απογοήτευση ενός μεγάλου τμήματος του κόσμου.
Είναι φανερό ότι η συσσωρευμένη οργή και η αγανάκτηση του λαού από την συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική, θα οδηγήσει σε ένα νέο κύκλο αναμέτρησης με τις δυνάμεις του συστήματος.
Ιδιαίτερα πρέπει να καταγραφεί η μεγάλη δυσαρέσκεια του αγροτικού πληθυσμού στη νέα φοροληστεία που τους έχει επιβληθεί, η οποία θα μετατραπεί σύντομα σε μεγάλο ξεσηκωμό της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Το διήμερο 12-13 Σεπτέβρη κλιμάκια της εκλογικής συνεργασίας θα παρέμβουν στα χωριά της περιοχής Φαρκαδόνας.
Το εκλογικό περίπτερο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ λειτουργεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

“Mnimonio”ların barbarlığına son demek için, Tek Ümit halkın mücadelesinde

Ξάνθη: Παρεμβάσεις της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) / Μ-Λ ΚΚΕ στη Μειονότητα Θράκης.

Ιδιαίτερο βάρος δίνει η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) / Μ-Λ ΚΚΕ στις παρεμβάσεις της στη Μειονότητα. Και λόγω της διπλής καταπίεσης που υφίσταται (ταξική και εθνική), αλλά και λόγω των σχέσεων που έχουμε μ' αυτήν. Στις παρεμβάσεις αυτές, που γίνονται με εργαλείο τη δίγλωσση προκήρυξη του συνδυασμού (ελληνικά και τούρκικα), έχει διαπιστωθεί η σοβαρή απογοήτευση της μειονότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον μειονοτικό βουλευτή Ζεϊμπέκ (που ψήφισε μαζικότατα στις προηγούμενες εκλογές).
Την ίδια στιγμή βέβαια η αδυναμία να προβληθεί ο αγωνιστικός δρόμος με πιστικό και αποτελεσματικό τρόπο, και παρά τα τεράστια προβλήματα φτώχειας, ανεργίας και μετανάστευσης που τη μαστίζουν, την φέρνουν μπροστά σε αδιέξοδα, που - τουλάχιστον εκλογικά- θα την οδηγήσουν πάλι στο "ψηφίζουμε για να βγάλουμε μειονοτικό βουλευτή". Αν και απ' ότι φαίνεται αυτό θα γίνει "με μισή καρδιά"...

Προεκλογικές παρεμβάσεις στην Ξάνθη

Μέσα σε ένα κλίμα που συνεχίζει να είναι υποτονικό, η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) / Μ-Λ ΚΚΕ εντείνει τις παρεμβάσεις της. Βρίσκεται σχεδόν καθημερινά και μαζικά στο κέντρο της πόλης με τραπεζάκι και ταμπλό διακινώντας το προεκλογικό υλικό. Έχει κάνει παρεμβάσεις σε εργοστάσια, έχει βάλει πανό, χαρτόνια και αφίσες στην πόλη, σε χωριά και στο Πολυτεχνείο. Επίσης προχωρούν οι εξορμήσεις σε χωριά, όπως Γενισέα, Σέλερο, Εύλαλο, Π. Ζυγό.
Παράλληλα οι σπουδαστές της συνεργασίας κάνουν παρεμβάσεις στις σχολές, με ξεχωριστή νεολαιίστικη προκήρυξη, ετοιμάζοντας και την ανοιχτή τους συγκέντρωση, που θα γίνει το Σάββατο 12/9.
Τέλος γίνεται προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη χρήση και των τοπικών ΜΜΕ (ωριαία συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο, δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων τοπικού καναλιού, αναπαραγωγή διαφημιστικών spot, ανακοινώσεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα).
Την τελευταία εβδομάδα, πέρα από την συνέχιση των μαζικών παρεμβάσεων, θα δοθεί περισσότερο βάρος στις προσωπικές ή/και κατά γκρούπες συζητήσεις και στη διακίνηση του ψηφοδελτίου.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Να υπερασπιστούμε το λαϊκό δικαίωμα στη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία! Κάτω τα βάρβαρα μνημόνια, νέα και παλιά!

Αυτό το πρώτο κουδούνι που χτυπάει τη φετινή χρονιά, βρίσκει τα σχολεία στην πιο άθλια κατάσταση των τελευταίων ετών. Μάταια θα περιμένουν οι μαθητές τούς εκπαιδευτικούς τους με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η πολιτική των δύο πρώτων μνημονίων έφερε σοβαρά πλήγματα στη Δημόσια Εκπαίδευση. Και τώρα, με το Τρίτο Μνημόνιο ψηφισμένο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλες τις πρόθυμες μνημονιακές δυνάμεις ετοιμάζονται νέα χτυπήματα στο δικαίωμα των παιδιών στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. 20.000 κενά σε εκπαιδευτικούς, απλά σημαίνει πως κάποια νηπιαγωγεία, κάποιες τάξεις Δημοτικού και κάποιες ειδικότητες σε Γυμνάσια και Λύκεια δεν θα λειτουργήσουν για πολύ μεγάλο διάστημα. Ίσως και να μην λειτουργήσουν καθόλου σε κάποιες περιοχές.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, νέα δεινά φορτώνονται στις πλάτες γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών, όλων αυτών που φορτώθηκαν την επίθεση του συστήματος, με την αφαίρεση δικαιωμάτων στη δουλειά, στις εργασιακές σχέσεις, στους μισθούς και τις συντάξεις, στο κόστος ζωής, στη φορολογία, στην υγεία και την ασφάλιση.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Τις θέσεις και τα ψηφοδέλτιά της παρουσίασε η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους πολιτικούς συντάκτες των ΜΜΕ. Την παρουσίαση από τη μεριά του συνδυασμού έκαναν ο Θόδωρος Φωτόπουλος, η Αγγελική Φατούρου, ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Κάτσικας.
Οι ομιλητές τόνισαν ότι το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ θα δώσουν μαζί την πολιτική μάχη των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη με κοινό ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, κόντρα στους εκβιασμούς της «μοιραίας υποταγής» αλλά και ενάντια στις ξαναζεσταμένες αυταπάτες. Tο κοινό εκλογικό σχήμα «θέλει να αναδείξει μιαν άλλη κατεύθυνση για το λαϊκό και εργατικό κίνημα: την κατεύθυνση της ενίσχυσης των αγώνων, της συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου αντίστασης και διεκδίκησης, για την ανατροπή των μνημονίων, παλιών και νέων, για την ανατροπή της επίθεσης του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου».

Συνέντευξη του Α. Βογιατζόγλου στον Επικοινωνία FM


Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Βογιατζόγλου στον Επικοινωνία fm

Γιάννενα: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση-συζήτηση

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της αύριο, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο και προοδευτικό άνθρωπο να παρεβρεθεί στη συγκέντρωση και να στηρίξει την εκλογική συνεργασία στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.
Η άποψη της αντίστασης στην ιμπεριαλιστική επίθεση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα πρέπει να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα. Και στις εκλογές (χωρίς αυταπάτες κοινοβουλευτικές ή κυβερνητικές) κυρίως όμως στην οργάνωση εστιών αντίστασης, αγώνων για την ανατροπή αυτής της επίθεσης και το άνοιγμα του δρόμου για μιά Ελλάδα:
  • ειρηνική
  • δημοκρατική
  • ανεξάρτητη
  • σοσιαλιστική

Εκδήλωση στην Αρτα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

…Ξανά μπροστά σε εκβιασμούς και διλήμματα.

«Ευρώ ή δραχμή», «Ευρώπη ή χρεοκοπία».

Πόσο δίλημμα είναι πραγματικά το πρώτο, για τον άνεργο, τον απολυμένο, τον απλήρωτο εργαζόμενο, τον άρρωστο που δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακά του, τον κοσμάκη που στενάζει στους φόρους, τα χαράτσια και τα χρέη;
Πόσο αστείο και ουτοπικό μαζί ακούγεται το δεύτερο δίλημμα, από τα χείλη των απογόνων του «εθνάρχη » Καραμανλή που έταζε μια Ελλάδα «ασφαλή στην ΕΟΚ», των απογόνων του «καθηγητή» Σημίτη που υποσχόταν μια «ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη» και των ευρωλάγνων «αριστερών » που διακήρυτταν μια «άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη ». Όλοι αυτοί που κατάντησαν μια ρημαγμένη χώρα, με χρεοκοπημένο τον λαό της και έτοιμα τα αρπαχτικά της Ε.Ε. να λεηλατήσουν ό,τι έχει απομείνει από τον πλούτο της;

Πιερία: παρουσίαση υποψηφίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

Όπως ήδη είναι γνωστό το ΚΚΕ(μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ θα δώσουν μαζί την πολιτική μάχη των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη με κοινό ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, κόντρα στους εκβιασμούς της «μοιραίας υποταγής» αλλά και ενάντια στις ξαναζεσταμένες αυταπάτες. Tο κοινό εκλογικό σχήμα «θέλει να αναδείξει μιαν άλλη κατεύθυνση για το λαϊκό και εργατικό κίνημα: την κατεύθυνση της ενίσχυσης των αγώνων, της συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου αντίστασης και διεκδίκησης, για την ανατροπή των μνημονίων, παλιών και νέων, για την ανατροπή της επίθεσης του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου».
Στα πλαίσια αυτά η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ σας καλεί στην κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση στη Κατερίνη, στο ξενοδοχείο LIDO, το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη, στις 7 μμ.

Ομιλητές:
Μάνος Δημήτρης, Μελιόπουλος Γιάννης
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού:
Καρβαγιώτης Δημήτρης, Μανίκας Γιάννης

Υπεύθυνοι τύπου:
6979651166 Δήμητρα Βαρνάβα
6974 394712 Αφροδίτη Κοτσυφάκη

Εκδήλωση στη Λάρισα


Σέρρες: εκδήλωση παρουσίαση ψηφοδελτίου

ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εκλογική συνεργασία των δυο κομμάτων ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ σας καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Νομού Σερρών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ της πόλης των Σερρών.

Κάτω τα βάρβαρα μνημόνια
Έξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΔΝΤ
Η ελπίδα στους αγώνες για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική


Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δήμητρα Σαμαρά: 6971796408
Γιώργος Μπαιρας: 6977293604

Τοποθέτηση του υποψηφίου Π. Ζαγγανά στα ΜΜΕ του νομού Πέλλας

Εκλογές Σεπτέμβρη 2015: όχι στις αυταπάτες! Ανάγκη ο λαός να οργανωθεί και να ανατρέψει τους σε βάρος του συσχετισμούς!

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη εκλογική μάχη και διανύουμε μια προεκλογική περίοδο που μοιάζει πλέον …συνηθισμένη. Τι μένει ίδιο και τι αλλάζει; Τι μπορεί να περιμένει πια ο έρμος ο λαός και τι θα συμβεί την επομένη των εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα; Τα ερωτήματα παραμένουν ίδια στα σίγουρα, αλλά κατά τη γνώμη μας και οι απαντήσεις. Και το ζήτημα δεν είναι ότι επαληθευόμαστε, το ζήτημα είναι ότι η ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης μπορεί να οδηγήσει μόνο σε συγκεκριμένες εκτιμήσεις, όσο κι αν όλοι θα επιθυμούσαμε τη λύση εδώ και τώρα ή μέσω ενός προγράμματος, μιας διαπραγμάτευσης ή ενός σχεδίου (α, β ή χ).

Ανταπόκριση από την Ικαρία

Οι σύντροφοι της Ικαρίας στα πλαίσια της πολιτικής δουλειάς , της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ, μπροστά στις άρον άρον εκλογές που έστησε η κυβέρνηση για να κλέψει την συγκατάθεση του ρημαγμένου λαού, για τη νέα θηλιά που του περνάει στο λαιμό, προχώρησαν δραστήρια στην ποπαγάνδιση των θέσεων της Συνεργασίας.
Στα πλαίσια της δύσκολης προσπάθειας να ξεσκεπάσουμε το ψέμα, την παραπλάνηση, τον αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων, που επιδιώκεται από τα μνημονιόδουλα κόμματα, οργανώνουμε συγκεντρώσεις σε χωριά του νησιού, μοιράζουμε την ανακοίνωση, αναρτούμε την αφίσα μας, συζητάμε καθημερινά με τον κόσμο. Αυτή είναι η δική μας απειροελάχιστη δυνατότητα, να αντικρούσουμε τον καταιγισμό της αντιδραστικής, βάρβαρης προπαγάνδας, που προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι και το τρίτο μνημόνιο και η εφαρμογή του που ρημάζει τις ζωές μας, είναι για το καλό μας!! Αυτή τη δυνατότητα έχουμε, να αντικρούσουμε την ψεύτικη και επικίνδυνη, προπαγάνδα της πιο άγριας εφεδρείας του καπιταλιστικού συστήματος, της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που κουβαλάει όλη την πραμάτεια του χιτλεροφασισμού που ρήμαξε χώρες και λαούς και την μοστράρει για λύση, στις αγωνίες του κόσμου για ζωή.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δεκάλεπτο προεκλογικό μήνυμα της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ


Προεκλογικές εξορμήσεις στη Βοιωτία

Συνεχίζονται οι προεκλογικές εξορμήσεις της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ)- Μ-ΛΚΚΕ στην Βοιωτία, με την διακίνηση του υλικού και τις επαφές με τον κόσμο.
Την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη έγινε εξόρμηση στην Λιβαδειά και τον Αλίαρτο με το χαρτόνι την αφίσα και περιοδεία στο κέντρο της Λιβαδειάς όπου μοιράστηκε η προκήρυξη.
Την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη έγινε εξόρμηση στις συνοικίες της Θήβας ( Αγιοι Θεόδωροι, Προσφυγικός Συνοικισμός, Πυρί και τις εργατικές κατοικίες στο Τάχι ),καθώς και στο κέντρο της πόλης με διακίνηση του προεκλογικού υλικού.
Για το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτέμβρη έχουν προγραμματιστεί εξορμήσεις στον Ορχομενό και χωριά της περιοχής καθώς και στην Χακλίδα.

Ανταπόκριση από Σέρρες

Στα πλαίσια της εκλογικής μάχης η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) Μ-ΛΚΚΕ πραγματοποίησε παρεμβάσεις στη λαϊκή, στο κέντρο της πόλης, σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το Σάββατο 12/9/2015 στις 7:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο Γαλαξίας εκδήλωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Εκλογικής Συνεργασίας.

Παρέμβαση στην Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Το απόγευμα της Τρίτης 8/9 πραγματοποιήθηκε οργανωμένη παρέμβαση κλιμακίου της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στον Εύοσμο, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Με ανακοινώσεις από την ντουντούκα, τοποθέτηση υλικού στους δρόμους της περιοχής, μοίρασμα της προεκλογικής προκήρυξης και συζητήσεις με τον κόσμο, η παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας ήταν ένα κάλεσμα οργάνωσης και αγώνα ενάντια στα παλιά και τα νέα μνημόνια, ενάντια στους ιμπεριαλιστές-δυνάστες.
Η ανταπόκριση του κόσμου στην παρέμβαση ήταν θετική και παρά την απογοήτευσή του για την κατάρρευση των προσδοκιών και των αυταπατών που κυριάρχησαν τους τελευταίους μήνες, το κλίμα ήταν πολιτικό. Παράλληλα αναδείχθηκε η αναγκαιότητα ο λαός να βγει στο προσκήνιο και να αντισταθεί ώστε να ανατρέψει την πολιτική του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.

Σάμος: ένταση των πολιτικών παρεμβάσεων

Δελτίο Τύπου 

Εντείνονται οι πολιτικές παρεμβάσεις της εκλογικής συνεργασίας στο νησί της Σάμου.
Την Τετάρτη 9/9, στις 7μμ προγραμματίζεται εξόρμηση με αφίσσες και την εκλογική διακήρυξη της συνεργασίας στους κεντρικούς δρόμους του Καρλοβάσου.
Την Πέμπτη 10/9 θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση –συζήτηση στο Μαραθόκαμπο, στην αίθουσα του ΚΕΠ στις 7μμ.
Την Παρασκευή 11/9 διοργανώνεται μικροφωνική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου (πλατεία Πυθαγόρα) στις 7μμ.
Στο επίκεντρο της παρέμβασης αυτής θα είναι το προσφυγικό ζήτημα, η ανάγκη της αλληλεγγύης και της κοινής πάλης με τους ξεριζωμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους λαούς της Συρίας και των άλλων χωρών της περιοχής.
 08-09-2015

Συνέντευξη του Χρήστου Κάτσικα στο Κόκκινο 105,5

Για τους πρόσφυγες περίσσεψαν τα κροκοδείλια δάκρυα… Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται κανείς στους πρόσφυγες και να μην μιλά για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, εξ αιτίας των οποίων ξεριζώνονται τόσοι άνθρωποι από τις χώρες τους. Αυτό επεσήμανε, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη, ο Χρήστος Κάτσικας, εκ μέρους της εκλογικής συμμαχίας του ΚΚΕ(μ-λ) με το Μ-Λ ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τον κ. Κάτσικα, ο ρεβιζιονισμός των κομμάτων της Αριστεράς (αρχικά του ΚΚΕ και κατόπιν του ΣΥΡΙΖΑ) απετέλεσαν τροχοπέδη για την ανάπτυξη των κοινωνικών αγώνων και συνέβαλαν στην «υποχώρηση των λαϊκών αντιστάσεων, σε σύγκριση με το τι συνέβαινε στις δεκαετίες του ‘60 και του ’70».
Ο κ. Κάτσικας άσκησε κριτική και στη ΛΑΕ, διερωτηθείς μεταξύ άλλων πώς είναι δυνατόν οι δυνάμεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ να κατανόησαν «στο παρά πέντε» προς τα πού όδευαν τα πράγματα και πού κατέληγε η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Όλη η συνέντευξη εδώ:  http://www.stokokkino.gr/

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Λέσβος: Αλληλεγγύη στα αδέλφια μας τους πρόσφυγες!

Μαζικός αγώνας για τα δικαιώματα τους!
Έξω οι ιμπεριαλιστές και εμπρηστές των πολέμων από τη χώρα και την περιοχή!

Τους τελευταίους μήνες στο νησί της Λέσβου φθάνουν κατα κύματα πρόσφυγες από χώρες που έχουν καταστραφεί από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κυριώς των ΗΠΑ και ΕΕ. Οι επεμβάσεις στην Συριά, το Αφγανιστάν και γενικότερα την Μέση Ανατολή έχουν σαν στόχο το ξαναμοίρασμα των σφαιρών επιρροής μεταξύ των ιμπεριαλιστών με αποτέλεσμα την διάλυση των χωρών τους. Το νησί της Λέσβου μετατρέπεται σε μία αποθήκη ανθρώπινων ψυχών με τους Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές να ανοιγοκλείνουν την κάνουλα ανάλογα με τις ανάγκες τους για φθηνά και χωρίς δικαιώματα εργατικά χέρια.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ

Η ελπίδα στους αγώνες! Κάτω τα μνημόνια! Εξω από ΝΑΤΟ–ΕΕ-ΔΝΤ

Το τρίτο μνημόνιο που συμφώνησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και που ψήφισαν οι κλασσικές μνημονιακές δυνάμεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι αποτέλεσε το τέλος της σαπουνόπερας «σκληρή διαπραγμάτευση» (που έγινε στο όνομα της προσπάθειας της ελληνικής αστικής τάξης να χαλαρώσει λίγο τη θηλιά), η οποία ξεκίνησε με τη συμφωνία – προπομπό της 20ης Φλεβάρη. Το τρίτο μνημόνιο βαθαίνει παραπέρα την ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χώρας και φέρνει νέα δεινά στο λαό και στην εργατική τάξη. Το ξήλωμα των κατακτήσεων συνεχίζεται και θα πάρει και πάλι μορφή καταιγίδας αμέσως μετά τις εκλογές. Μισθός, εργασιακές σχέσεις, ξεπουλήματα, συντριβή των δικαιωμάτων στη δουλειά, στην ασφάλιση στην περίθαλψη και στη μόρφωση και όξυνση της κρατικής βίας αλλά και της εργοδοτικής τρομοκρατίας είναι στο μενού.

Τοποθέτηση υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς στα τοπικά ΜΜΕ

Χαράζουμε το δικό μας δρόμο: αυτόν της αντίστασης, της διεκδίκησης, της αναμέτρησης!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού αλυσόδεσε το λαό και τη χώρα με τα νεοαποικιακά δεσμά του τρίτου βάρβαρου μνημονίου, που πέρασε στη Βουλή από κοινού με τις μνημονιόδουλες δυνάμεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, προχώρησε στην παραίτησή της και την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη, με τις ευλογίες των ξένων ιμπεριαλιστών προστατών της, έτσι ώστε με «νωπή» λαϊκή εντολή, την επομένη των εκλογών, να ξεκινήσει μια μεγάλης έκτασης αντιλαϊκή επίθεση για την εφαρμογή του μνημονίου και των νέων αντεργατικών μέτρων.
Μας πάνε σε εκλογές για να φέρουν το λαό στα μέτρα τους!
Για να διαλέξουμε ποιος θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο που ψήφισαν όλοι μαζί. Ποιος θα φέρει τα μέτρα του Οκτώβρη. Ποιος θα δώσει το λαό και τον πλούτο της χώρας υποθήκη και χάρισμα στην ξένη ακρίδα για να παραμένει το ντόπιο κηφηναριό στο σβέρκο μας.
Ο δημοκρατικός λαός του Κιλκίς:

Η προεκλογική εκστρατεία στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε και στο Ηράκλειο η προεκλογική παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ. Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη (03/09/15) έχει στηθεί το εκλογικό κέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης (πλατεία Ελευθερίας) το οποίο αποτελεί «ορμητήριο» για τις παρεμβάσεις μας αλλά και σημείο αναφοράς για φίλους και συναγωνιστές, μαζεύοντας αρκετό κόσμο σε καθημερινή βάση. Μέσα από αυτές τις παρεμβάσεις αλλά και τις συζητήσεις με γνωστό και άγνωστο κόσμο, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα ζητήματα της αναγκαιότητας ανάπτυξης των λαϊκών αγώνων ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και στην αντιδραστική – αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, ως της μόνης διεξόδου για το λαό.

Θεσσαλονίκη: εκδήλωση - συζήτηση εκπαιδευτικών


εκλογές 2015
πρόσκληση - κάλεσμα
για συζήτηση
Παρεμβαίνουμε στην εκλογική διαδικασία, χωρίς εκλογικές αυταπάτες.

  • Για να υπερασπίσουμε και να αναδείξουμε το μοναδικό δρόμο, της αντίστασης και του αγώνα.
  • Για να ανατραπεί η πολιτική της εξαθλίωσης. Αναπόσπαστο στοιχείο του γενικότερου αγώνα του λαού μας για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ,
  • Για ένα κίνημα, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα ιδανικά των εργαζόμενων της νεολαίας και του λαού.
Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 7.30 μμ
στο Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο Πολιτιστικός χώρος Poeta
Αριστοτέλους 34 (δίπλα στο Εργατικό Κέντρο)
Εκπαιδευτικοί της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Συνέντευξη του Δημ. Μπουγιούκα στο Κανάλι 1 του Πειραιά


Ραδιοφωνικά μηνύματα
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Συνεχίζεται η προεκλογική καμπάνια της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στα Χανιά. Έχοντας αρχίσει τη προηγούμενη βδομάδα τις παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης,τα μέλη της εκλογικής συνεργασίας μοιράζουν προεκλογικό υλικό και μεταδίδουν με τη ντουντούκα τα κεντρικά προεκλογικά μηνύματα του συνδυασμού. Το κλίμα που βγαίνει από τις δημόσιες παρεμβάσεις άλλα και από τις μαζώξεις φίλων είναι θετικό και αποτυπώνει τη δυνατότητα διευρυμένης απεύθυνσης για την άποψη μας.
Για τη βδομάδα που έρχεται, προγραμματίζεται η κλιμάκωση της καμπάνιας με συνέχεια των παρεμβάσεων στο κέντρο της πόλης και με εξορμήσεις στα χωριά του νομού. Τη Δευτέρα 7/9 παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της συνεργασίας,ενώ τη Τρίτη 8/9 θα γίνει μάζωξη σε καφενείο της Λίμνης Κισσάμου. Μετέπειτα σταθμός της καμπάνιας είναι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τα Χανιά τη Δευτέρα 14/9 στη πλατεία της Σπλάντζιας.

Μονόλεπτο εκλογικό σποτ(2) της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ


ΚΙΛΚΙΣ: Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Την Παρασκευή 11/9 κλιμάκιο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ επισκέφτηκε την πόλη του Κιλκίς. Κόλλησε αφίσες και χαρτόνια σε κεντρικά σημεία τις πόλης. Μοίρασε προκήρυξη με τις θέσεις της εκλογικής συνεργασίας στους δρόμους της πόλης. Ενώ με μικροφωνική και πανό ενημέρωσε τους κατοίκους ότι
“Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ”
  • Μαυρίζουμε τις καινούριες και παλιές πολιτικές δυνάμεις της εξάρτησης και του κεφαλαίου. 
  • Γυρίζουμε την πλάτη στις αυταπάτες και το συμβιβασμό.
  • Στηρίζουμε-δυναμώνουμε τις δυνάμεις της αντίστασης, της αντιιμπεριαλιστικής πάλης και της ελπιδοφόρας προοπτικής για το λαό.

Περιοδεία στη Πελοπόννησο

Λακωνία
Κλιμάκιο του εκλογικού συνδυασμού ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ περιόδευσε την Κυριακή στο ν. Λακωνίας. Μοιράστηκε υλικό στη Σπάρτη και το Γύθειο καθώς και σε χωριά του νομού (Σκάλα κα)

Αργολίδα
Κλιμάκιο του ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στο Άργος και το Ναύπλιο Κλιμάκιο του εκλογικού συνδυασμού ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Χρήστο Κάτσικα, περιόδευσε στο Σάββατο στο Άργος και το Ναύπλιο. Κολλήθηκαν αφίσες και μοιράστηκαν εκατοντάδες προκηρύξεις στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου και στην αγορά του Άργους

Εκδήλωση - συζήτηση στο Χαλάνδρι

Εκδήλωση-Συζήτηση 
Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ

Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου 
(Θεατρακι Παιδικής Χαράς) 

Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη, 7.00μμ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Από την προεκλογική δράση στη Θεσσαλονίκη

Σε εξορμήσεις σε χωριά της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης και γύρω νομών ήταν αφιερωμένη αυτή η Κυριακή. Έτσι κλιμάκιο της εκλογικής συνεργασίας επισκέφτηκε τα χωριά Κύμινα, Μάλγαρα, Χαλάστρα και Σίνδο, καθώς επίσης και την βιομηχανική περιοχή Σίνδου. Κόλλησαν χαρτόνια και αφίσες και μοίρασαν προκηρύξεις ανοίγοντας συζήτηση με κόσμο που τους αντιμετώπιζε θετικά. Αντίστοιχη κατάσταση συνάντησε και η δεύτερη ομάδα που επισκέφτηκε τα χωριά Καβαλλάρι, Λαγκαδά, Λαγινά, Δριμό με θετική απήχηση στον κόσμο, ώστε η ποσότητα των υλικών που είχαν οι συναγωνιστές μαζί τους να μην επαρκεί. Τα χαρτόνια της εκλογικής συνεργασίας που κόλλησαν νεολαίοι της είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν οι εργαζόμενοι πηγαίνοντας τη Δευτέρα το πρωί στη δουλειά τους, σε όσα εργοστάσια εξακολουθούν να λειτουργούν στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς. Επισκέφτηκαν ακόμα τα χωριά Νέα Σάντα, Γαλλικό, Καβροχώρι και Ελευθεροχώρι. Τέλος αντιπροσωπεία της εκλογικής συνεργασίας επισκέφτηκε με προεκλογικό υλικό τα χωριά Πολύγυρο, Γομάτι, Ιερισσό, Ν. Ρόδα και Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. Διαπιστώθηκε ότι ο κόσμος ήταν ανοιχτός και πρόθυμος για κουβέντα. Σε συζήτηση για τις Σκουριές που ανοίχτηκε με κατοίκους στην Ιερισσό ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής Γ. Ξάκη τόνισε ανάμεσα στα άλλα τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της επένδυσης στα μεταλλεία που ξεπουλά τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τον φυσικό πλούτο της χώρας, καταστρέφοντας την τοπική οικονομία.

Εξορμήσεις στη Φθιώτιδα

Με εξορμήσεις στις πόλεις και τα χωριά της Φθιώτιδας ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία της συνεργασίας. Μέχρι τώρα έχουν γίνει εξορμήσεις στην δυτική Φθιώτιδα (Σπερχειάδα, Μακρακώμη, Λειανοκλάδι), στην Στυλίδα, και σε συνοικίες της Λαμίας (Σταυρός, Καλύβια, Παγκράτι, Νέα Μαγνησία, Ροδίτσα) και στο κέντρο της πόλης, με την ανάρτηση της προεκλογικής αφίσας και το μοίρασμα της προκήρυξης στις πλατείες και τα καφενεία. Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται εξορμήσεις στην περιοχή της Λοκρίδας, και στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Παράλληλα σχεδιάζεται το στήσιμο ταμπλό με τραπεζάκι στην πόλη της Λαμίας και η διοργάνωση προεκλογικής εκδήλωσης στο Εργατικό Κέντρο στις 16 Σεπτεμβρίου.

Τηλεοπτικό μονόλεπτο Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ