Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Προεκλογικές παρεμβάσεις στην Ξάνθη

Μέσα σε ένα κλίμα που συνεχίζει να είναι υποτονικό, η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) / Μ-Λ ΚΚΕ εντείνει τις παρεμβάσεις της. Βρίσκεται σχεδόν καθημερινά και μαζικά στο κέντρο της πόλης με τραπεζάκι και ταμπλό διακινώντας το προεκλογικό υλικό. Έχει κάνει παρεμβάσεις σε εργοστάσια, έχει βάλει πανό, χαρτόνια και αφίσες στην πόλη, σε χωριά και στο Πολυτεχνείο. Επίσης προχωρούν οι εξορμήσεις σε χωριά, όπως Γενισέα, Σέλερο, Εύλαλο, Π. Ζυγό.
Παράλληλα οι σπουδαστές της συνεργασίας κάνουν παρεμβάσεις στις σχολές, με ξεχωριστή νεολαιίστικη προκήρυξη, ετοιμάζοντας και την ανοιχτή τους συγκέντρωση, που θα γίνει το Σάββατο 12/9.
Τέλος γίνεται προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη χρήση και των τοπικών ΜΜΕ (ωριαία συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο, δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων τοπικού καναλιού, αναπαραγωγή διαφημιστικών spot, ανακοινώσεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα).
Την τελευταία εβδομάδα, πέρα από την συνέχιση των μαζικών παρεμβάσεων, θα δοθεί περισσότερο βάρος στις προσωπικές ή/και κατά γκρούπες συζητήσεις και στη διακίνηση του ψηφοδελτίου.