Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Εκλογικής Συνεργασίας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ανοιχτό και κυρίαρχο ρόλο στην επίθεση στο λαό
ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Οι απαντήσεις στο αντιδραστικό πολιτικό σκηνικό
βρίσκονται στο πεδίο της πάλης

1. Με τα αποτελέσματα των εκλογών της 20/9, ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά την απώλεια 320.000 ψήφων, διατηρεί την κυρίαρχη θέση του στο αστικό πολιτικό σύστημα, με ποσοστά ίδια σχεδόν με αυτά του περασμένου Γενάρη. Συνεχίζοντας την επιχείρηση εξαπάτησης και ιδεολογικού και πολιτικού αφοπλισμού του λαού, πέτυχε την υφαρπαγή της λεγόμενης λαϊκής εντολής για να τη μεταφράσει σε «έγκριση» των μνημονίων και συνολικά της επερχόμενης αντιλαϊκής επίθεσης, εμφανίζοντας ως αναπόφευκτη την ιμπεριαλιστική επιτροπεία και βαρβαρότητα και ως ελπίδα την «ανθρωπιστική» διαχείρισή της. Η εκ νέου κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, απαλλαγμένη από όλες τις προηγούμενες ψεύτικες προεκλογικές της υποσχέσεις, έρχεται να εφαρμόσει το ένα και μοναδικό κυβερνητικό πρόγραμμα, αυτό του τρίτου μνημονίου, υπακούοντας στις εντολές των «δανειστών» ιμπεριαλιστών.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σέρρες: επίθεση της ναζιστικής συμμορίας στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Καταγγέλλουμε απόλυτα και κατηγορηματικά την επίθεση της ναζιστικής συμμορίας στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Σέρρες.
Η επίθεση αυτή αποτελεί συνέχεια της προκλητικής δήλωσης Μιχαλολιάκου -on air μάλιστα- σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δήλωση που εκτός από τον προφανή στόχο να συσπειρώσει τους ομοίους του εν όψει εκλογών, στέλνει κι ένα μήνυμα στον δημοκρατικό κι αγωνιζόμενο λαό.
Μήνυμα που λέει ότι: η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής φτιάχνει δολοφόνους - προσέχετε! Η ιδεολογία του φασισμού δολοφονεί αυτούς που παλεύουν για εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, αυτούς που παλεύουν για να μην είναι ο άνθρωπος για τον άνθρωπο λύκος- φοβηθείτε!

Τα αποτελέσματα της Εκλογικής Συνεργασίας ανά εκλογική περιφέρεια


Συγκεντρωτικά αποτελέσματα