Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σέρρες: επίθεση της ναζιστικής συμμορίας στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Καταγγέλλουμε απόλυτα και κατηγορηματικά την επίθεση της ναζιστικής συμμορίας στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Σέρρες.
Η επίθεση αυτή αποτελεί συνέχεια της προκλητικής δήλωσης Μιχαλολιάκου -on air μάλιστα- σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δήλωση που εκτός από τον προφανή στόχο να συσπειρώσει τους ομοίους του εν όψει εκλογών, στέλνει κι ένα μήνυμα στον δημοκρατικό κι αγωνιζόμενο λαό.
Μήνυμα που λέει ότι: η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής φτιάχνει δολοφόνους - προσέχετε! Η ιδεολογία του φασισμού δολοφονεί αυτούς που παλεύουν για εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, αυτούς που παλεύουν για να μην είναι ο άνθρωπος για τον άνθρωπο λύκος- φοβηθείτε!


Τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί

Καλούμε τον σερραϊκό λαό να ξαναβγεί στον δρόμο του αγώνα για το δικαίωμα στο ψωμί, στην δουλειά, στην δημοκρατία. Να δημιουργήσει πυρήνες στα σχολεία, στις σχολές, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς ενάντια στην βαρβαρότητα των μνημονίων δεξιών τε και αριστερών. Αυτή θα είναι η πιο αποτελεσματική απάντηση στους φασίστες και στην δολοφονική πολιτική τους.

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ!
Μ' ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ!