Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τοποθέτηση υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς στα τοπικά ΜΜΕ

Χαράζουμε το δικό μας δρόμο: αυτόν της αντίστασης, της διεκδίκησης, της αναμέτρησης!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού αλυσόδεσε το λαό και τη χώρα με τα νεοαποικιακά δεσμά του τρίτου βάρβαρου μνημονίου, που πέρασε στη Βουλή από κοινού με τις μνημονιόδουλες δυνάμεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, προχώρησε στην παραίτησή της και την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη, με τις ευλογίες των ξένων ιμπεριαλιστών προστατών της, έτσι ώστε με «νωπή» λαϊκή εντολή, την επομένη των εκλογών, να ξεκινήσει μια μεγάλης έκτασης αντιλαϊκή επίθεση για την εφαρμογή του μνημονίου και των νέων αντεργατικών μέτρων.
Μας πάνε σε εκλογές για να φέρουν το λαό στα μέτρα τους!
Για να διαλέξουμε ποιος θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο που ψήφισαν όλοι μαζί. Ποιος θα φέρει τα μέτρα του Οκτώβρη. Ποιος θα δώσει το λαό και τον πλούτο της χώρας υποθήκη και χάρισμα στην ξένη ακρίδα για να παραμένει το ντόπιο κηφηναριό στο σβέρκο μας.
Ο δημοκρατικός λαός του Κιλκίς:

• Που μοχθεί καθημερινά στην ‘βιομηχανική’ στο Σταυροχωρι
• Που με τον κόπο, τον ιδρώτα και τα χεριά του τα δίνει ζωή χωράφια
• Που βλέπει τα παιδιά του να ξενιτεύονται σε άλλες χώρες για να ψάξουν αλλού την τύχη τους και βλέπει τους νέους που δεν έφυγαν να ζουν χωρίς ελπίδα εδώ
• Που στάθηκε στους πρόσφυγες που ο ιμπεριαλισμός τους έδιωξε από τα σπίτια τους και τους έπνιξε στην θάλασσα,
πρέπει να σταθεί απέναντι σε όλες αυτές τις ξαναζεσταμένες αυταπάτες του Σύριζα και της ΛΑΕ και ΑΝΕΛ, απέναντι «παλιούς» και «νέο-παλιούς»: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή όπως ονομαστούν, ΠΟΤΑΜΙ που νιώθουν δικαιωμένοι από τους «καινούριους» και ζητάνε από το λαό να τους πει και συγνώμη, απέναντι σε ‘Λεβέντιδες’ που θέλουν να μας πουν την αλήθεια, στηρίζοντας όποιο κόμμα βγει πρώτο, απέναντι στους νταήδες της «Χρυσής Αυγής», που το σύστημα τούς «συμμάζεψε» αλλά τους διατηρεί σαν εφεδρεία.
Χειρότερη και από τα Μνημόνια και τα μέτρα του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου, είναι η απογοήτευση, η παραίτηση, η παράδοση που θέλουν να μας επιβάλουν!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!
Αυτός είναι ο δρόμος του λαού του Κιλκίς και όλου του λαού μας!
Για να ανατρέψει την επίθεση. Για να κατακτήσει δικαιώματα. Για να σπάσει τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Για να γίνει αφέντης στη χώρα του. Για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.
Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ διακηρύσσει πως «πάει μακριά» η Ιστορία των λαών και του λαού μας! Πως ο κόσμος ο μέγας είναι ο λαός και η πάλη του. Πως ο δρόμος του λαού πάει μαζί με τους επαναστάτες κομμουνιστές. Πως δεν είναι Αριστερά η διαχείριση, η συμμόρφωση, η υποταγή, τα ψεύτικα τα κόλπα τα μεγάλα. Πως τα δικά του κόμματα ο λαός θα τα χτίσει στην πάλη του και με την πάλη του. Πως είναι επείγουσα ανάγκη να οικοδομηθεί πλατύ Μέτωπο Πάλης ενάντια στην επίθεση και την εξάρτηση.

• Μαυρίζουμε τις καινούριες και παλιές πολιτικές δυνάμεις της εξάρτησης και του κεφαλαίου
• Γυρίζουμε την πλάτη στις αυταπάτες και το συμβιβασμό
• Στηρίζουμε-δυναμώνουμε τις δυνάμεις της αντίστασης, της αντιιμπεριαλιστικής πάλης και της ελπιδοφόρας προοπτικής για το λαό.

Χατζηνικολάου Νίκος, υποψηφίου βουλευτής της εκλογικής συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ Κιλκίς