Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τοποθέτση της Τασούλας Γκενίδου στα ΜΜΕ

Βαδίζουμε το δρόμο της Αντίσταση, Διεκδίκησης, Αναμέτρησης!

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές της 20 του Σεπτέμβρη, με ψηφοδέλτια σ’ όλη τη χώρα.
Με γνώση ότι η εκλογική μάχη θα δοθεί σε συνθήκες δύσκολες και αντιφατικές, θεωρούμε ανάγκη να αναδείξουμε την κρισιμότητά της. Θέλουμε να πούμε ότι αυτές οι εκλογές γίνονται:
• Για να φέρουν τον λαό στα μέτρα τους. Να τον υποτάξουν και να τον πείσουν ότι η βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού και καπιταλιστικού συστήματος είναι μονόδρομος.
• Για να βάλλουν τον λαό να διαλέξει ποιος θα εφαρμόσει το 3ο μνημόνιο και ποιος θα παραδώσει τον λαό και την χώρα στους δυνάστες του.

Σ’ αυτήν τη μάχη διαγκωνίζονται παλιές και νέες δυνάμεις (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ) να αποδείξουν ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα και ποιος θα παρέχει περισσότερες διευκολύνσεις στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους ιμπεριαλιστές για τις πολεμικές τους επιχειρήσεις στην Μεσόγειο και όχι μόνο.
Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε:
Υπάρχει άλλος δρόμος για τον λαό, απέναντι στις αυταπάτες για λύση των προβλημάτων από τους από πάνω ή τους απ’ έξω, με τον λαό στην γωνία. Απέναντι σε εχθρούς συγκροτημένους και οργανωμένους, που η επίθεσή τους έχει στόχο τον λαό και προοπτική την υποδούλωσή του, που αποθρασύνονται και σαρώνουν κατακτήσεις και δικαιώματα ολόκληρου αιώνα.

Ο δρόμος της Αντίστασης, της Διεκδίκησης και της Αναμέτρησης!
Σ’ αυτόν τον δρόμο η βουβή οργή θα γίνει κραυγή και δύναμη, θα ξαναγεννηθεί η ελπίδα στους αγώνες και η εμπιστοσύνη στην οργανωμένη πάλη. Αυτόν τον δρόμο θα τον βαδίσουμε μαζί με τον λαό, απέναντι στην απογοήτευση, την παραίτηση και την υποταγή που θέλουν να επιβάλλουν.
Μέσα στους αγώνες θα συνειδητοποιήσει ο λαός ότι μόνο αν πάρει την υπόθεση στα χέρια του θα καθορίσει την τύχη του. Οι αγώνες δεν νικούν με ανάθεση ή με ανάληψη ευθύνης. Τις νίκες τις κέρδισαν οι αγώνες της μεγάλης μάζας των εργαζόμενων! Τη δύναμη του κινήματος δεν την υποκαθιστά κανείς! Με τέτοιους οργανωμένους μαζικούς και ανυποχώρητους μπορεί να ανατρέψει την επίθεση, να κατακτήσει δικαιώματα και να γίνει αφέντης στον τόπο του. Για μια Ελλάδα ειρηνική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.
Αυτόν τον δρόμο ο λαός θα τον βαδίσει με τους επαναστάτες κομμουνιστές και μέσα στην πάλη του θα οικοδομήσει τα δικά του εργαλεία αλλά και τα δικά του κόμματα. Εκεί θα συγκροτηθεί η εργατική τάξη σε δύναμη που θα μπορεί να παλέψει για τα δικά της συμφέροντα και να αναμετρηθεί με τους δυνάστες της.
Επείγει να οικοδομηθεί ένα πλατύ μέτωπο αντίστασης και σ’ αυτό συμβάλλουμε μέσα από την Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση ζητάμε και την στήριξη με την ψήφο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ.

Γκενίδου Τασούλα, υποψήφια Α’ εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης