Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΟΣ: Με το μήνυμα της «σφιγμένης γροθιάς» στην εκλογική μάχη!

Δραστήρια εξελίσσεται η παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας στο νησί της Σάμου. Ήδη τις προηγούμενες μέρες κλιμάκιο της συνεργασίας περιόδευσε στις Δημόσιες Υπηρεσίες και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου ενώ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σύσκεψη φίλων της συνεργασίας στο Μεσαίο Καρλόβασι. Παράλληλα έγιναν εξορμήσεις σε χωριά (Λέκα, Καστανιά, Κουμέικα) ενώ στον Πλάτανο έγινε εξόρμηση και ομιλία υποψηφίων του συνδυασμού σε καφενείο του χωριού.
Την Τετάρτη 14/1 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα Μέσα ενημέρωσης του νησιού (τηλεόραση, ραδιόφωνα, εφημερίδες) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας στην οποία παρουσιάστηκε από τους ομιλητές η κατεύθυνση πάλης και προοπτικής του λαού που θέτει η συνεργασία και ακολούθησαν απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε εξόρμηση σε Μυτιληνιούς, Χώρα, Πυθαγόρειο, Ηραίο, Μύλους και Πύργο στην οποία διακινήθηκε το προεκλογικό υλικό της συνεργασίας (χαρτόνι, αφίσα, προκήρυξη).
Για την Πέμπτη 15/1, έχει προγραμματιστεί περιοδεία κλιμακίου της συνεργασίας στο Νοσοκομείο Σάμου, στο Δήμο Σάμου και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της πρωτεύουσας του νησιού για να μεταφερθεί άμεσα στο μήνυμα της αντίστασης στους εκλογικούς εκβιασμούς και στην πολιτική του συστήματος στους εργαζόμενους αλλά και στον κόσμο που θα συναντήσουμε εκεί. Παράλληλα προετοιμάζονται παρεμβάσεις των υποψηφίων και των εκπροσώπων του συνδυασμού στην τηλεόραση και τα ραδιόφωνα του νησιού. Κεντρικός στόχος αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλος από την επιτυχία της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης που θα γίνει την Κυριακή 18/1 στο Καρλόβασι, στις 6μμ στην κινηματογραφική Λέσχη Ίριδα.
Από όλα τα μηνύματα της μέχρι τώρα προεκλογικής δραστηριότητας στο νησί οι αγωνιστές της εκλογικής συνεργασίας «εισπράττουν» πως το μήνυμα «της σφιγμένης γροθιάς» που οι δύο οργανώσεις απευθύνουν πανελλαδικά στο λαό μέσα στην εκλογική μάχη, «ακουμπάει» τις διαθέσεις και τη συνείδηση των εργαζόμενων και της νεολαίας!