Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Συγκέντρωση στα Χανιά

Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποιεί την Τετάρτη 14 Γενάρη στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ, με στόχο να γίνει συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία και ο εργαζόμενος λαός και την ανάγκη ανασυγκρότησης των αντιστάσεων του για να διεκδικήσει ξανά τη ζωή του.
Εισηγητικά θα εξηγηθεί γιατί η ελπίδα για το παρόν και το μέλλον του λαού μας είναι στους αγώνες του ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και των πολεμικών και κάθε λογής ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.

Τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού, θα επιδιώξουν και με αυτή τη συζήτηση όπως και συνολικά με την εκλογική μάχη που δίνουν, να βάλλουν παρακαταθήκες για την πιο ενισχυμένη συμβολή τους στους λαϊκούς αγώνες που θα είναι αναγκαίοι και θα ξεσπάσουν όποιος ή όποιοι και αν κερδίσουν το χρίσμα του επόμενου σωτήρα.
Σ’ ένα τέτοιο πλαίσιο άλλωστε οι αγωνιστές του συνδυασμού ζητούν την ψήφο των ανθρώπων της δουλειάς και της νεολαίας και όλοι σ’ αυτή την πόλη ξέρουν πως αυτό που λένε το εννοούν.

ΧΑΝΙΑ 13-1-2015