Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στη Καρδίτσα

Σε μια δύσκολη και απαιτητική προεκλογική περίοδο, με υποτονικό το πολιτικό κλίμα και με τα πραγματικά προβλήματα του λαού να επισκιάζονται από τα εκβιαστικά διλήμματα και τις αυταπάτες που θέτουν τα κυρίαρχα κόμματα συνεχίζονται οι προεκλογικές παρεμβάσεις της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.
Στη πόλη της Καρδίτσας στήθηκαν ταμπλό και έγιναν αφισοκολλήσεις ενώ περιοδείες με υποψήφιους έγιναν σε διάφορα χωριά του Νομού (Αρτεσιανό, Φράγκο, Μαγούλα, Καρδιτσομάγουλα, Κρανιά, Παλαιοκλήσι, Ριζοβούνι κ.α.).
Προεκλογική παρέμβαση με μοίρασμα φυλλαδίων και συζητήσεις έγινε και την Τετάρτη 14/1 στη βδομαδιάτικη λαϊκή αγορά της Καρδίτσας. Την Πέμπτη 15/1 στο «Χώρο Αριστερά» έγινε σύσκεψη με εργαζόμενους όπου συζητήθηκαν τα πολιτικά ζητήματα της περιόδου, τα επίδικα των εκλογών της 25 Γενάρη καθώς και οι θέσεις της εκλογικής συνεργασίας. Για την Παρασκευή 16/1 έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στα χωριά Αγία Τριάδα, Καλογριανά, Πεδινό, Προάστιο, Μαραθέα κλπ. Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει παρέμβαση στο κέντρο της πόλης και το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέψεις σε χωριά. Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής 18/1, στο «Χώρο Αριστερά» έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη-συζήτηση με εργαζόμενους και νεολαίους.