Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Καρδίτσα: κεντρική εκδήλωση

Έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση-ομιλία της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.
Άνοιξε με μια σύντομη παρουσίαση του ψηφοδελτίου και στη συνέχεια, εκ μέρους του συνδυασμού για το Ν. Καρδίτσας, μίλησε ο Στ. Καπνιάς που αναφέρθηκε στις θέσεις της Εκλογικής Συνεργασίας και στα πραγματικά επίδικα των εκλογών της 20 Σεπτέμβρη.
Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή (έγινε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης) και την τολμήσαμε παρά το υποτονικό κλίμα της προεκλογικής περιόδου και παρότι στη πόλης μας ακόμα και τα μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ) απέφυγαν τις ανοιχτές συγκεντρώσεις.
Οι αρκετοί Καρδιτσιώτες που συμμετείχαν αλλά και οι πολλοί περισσότεροι που στάθηκαν για να την παρακολουθήσουν δικαίωσαν την επιλογή μας. Και φάνηκε ότι σε μια προεκλογική περίοδο με έντονο το στοιχείο της απογοήτευσης, της αποστράτευσης, της αδιαφορίας και της αποστασιοποίησης του κόσμου από την εκλογική αντιπαράθεση, οι θέσεις και οι απόψεις μας, παρά τη μικρή τους εμβέλεια, έχουν απήχηση και ακουμπούν το νου και τη καρδιά πολλών λαϊκών ανθρώπων.