Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Απέναντι στη λογική της ανάθεσης και της υποταγής να αντιτάξουμε την οργανωμένη πάλη μας.

Στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη το πολιτικό σύστημα και τα κέντρα εξουσίας μέσα και έξω από τη χώρα επιδιώκουν να καθυποτάξουν για άλλη μια φορά το λαό στη λογική των μνημονίων και του μονόδρομου της βαρβαρότητας, του ιμπεριαλισμού, της εξάρτησης, των ξένων προστατών. Επιδιώκουν να νομιμοποιήσει ο λαός με την ψήφο του τη νέα κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το νέο μνημόνιο ώστε να αφαιρεθούν και οι τελευταίες κατακτήσεις που έχουν απομείνει, να εφαρμόσει τη νέα φορομπηχτική πολιτική και να ξεπουλήσει τον πλούτο της χώρας στους ξένους δανειστές - δυνάστες.
Όποια κυβέρνηση και αν προκύψει θα σκύψει ακόμα περισσότερο τη μέση στους ευρωπαίους και αμερικάνους ιμπεριαλιστές και θα παραδώσει τη χώρα στις οικονομικές τους ορέξεις αλλά και τα στρατιωτικά - πολεμικά τους σχέδια στη Μεσόγειο, Μ. Ανατολή κ.α.
Κι όμως η απογοήτευση και η υποταγή στη νέα βαρβαρότητα δεν είναι μονόδρομος. Μπορεί να ανοίξει άλλος δρόμος και άλλη προοπτική για τη χώρα μας και το λαό μας. Ο δρόμος του αγώνα, της αντίστασης, της διεκδίκησης. Ο δρόμος της ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ με το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης.
Απέναντι στη λογική της ανάθεσης και της υποταγής να αντιτάξουμε την οργανωμένη πάλη μας.
Απέναντι στις εκλογικές αυταπάτες που καλλιεργούνται εδώ και χρόνια, να αναδείξουμε την ελπίδα των αγώνων και του λαϊκού κινήματος.
Απέναντι στη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού - ιμπεριαλιστικού συστήματος να προβάλουμε το όραμα της ανεξαρτησίας και της σοσιαλιστική προοπτικής.
Σ’ αυτές τις εκλογές ζητάμε στήριξη και την ψήφο στην εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) - ΜΛ ΚΚΕ.

Τοποθέτηση του υποψήφιου στην Πιερία με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, Γιάννη Μανίκα