Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Εξόρμηση - παρέμβαση στην Πελοπόνησσο

Με ενθουσιασμό το κλιμάκιο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ, πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, περιοδία και παρέμβαση σε περιοχές της ανατολικής Πελοπονήσσου. Συγκεκριμένα οι σύντροφοι και εκπρόσωποι της εκλογικής συνεργασίας περιόδευσαν στην Τρίπολη, το Άργος και το Ναύπλιο.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στην Τρίπολη όπου πραγματοποίησαν αφισοκόληση ενώ ταυτόχρονα παρενέβησαν στην πόλη μοιράζοντας πλατιά τη διακήρυξη της εκλογικής συνεργασίας στην πλατεία Αγ. Βασιλείου.
Στους ίδιους τόνους και με τον ίδιο τρόπο η παρέμβαση συνεχίστηκε στο κέντρο του Άργους για να ολοκληρωθεί τις απογευματινές ώρες στην πόλη Ναυπλίου.
Στόχος της περιοδείας ήταν να φτάσει όσο πιο πλατιά και μακριά, μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, η φωνή της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ. Να διαθοθεί το κεντρικό μήνυμά της Αντίστασης και του Αγώνα ενάντια στην πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για μια Ελλάδα Ειρηνική, Δημοκρατική, Ανεξάρτητη και Σοσιαλιστική.