Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Κατερίνη: Άρνηση συμμετοχής σε εκπομπή με καλεσμένο υποψήφιο της Χρυσής Αυγής

2 Ιανουαρίου 2015

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΔΙΟΝ CHANNEL» της Κατερίνης στην οποία ήταν καλεσμένος κι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.
Όπως δήλωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Πιερίας Μανίκας Γιάννης και Καρβαγιώτης Δημήτρης:

«Όπως κάναμε πάντα, έτσι και τώρα δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, να δώσουμε δημοκρατικά εύσημα και αναγνώριση στην νεοναζιστική οργάνωση των φασιστών δολοφόνων. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα του συστήματος που η παρουσία της έχει ήδη αξιοποιηθεί για την προώθηση αντιδραστικών ρυθμίσεων του συστήματος.
Παρά τις περιπλοκές που προκάλεσε στο αστικό πολιτικό σκηνικό, η πρώιμη εκδήλωση των φιλοδοξιών της, εκτιμούμε πως παραμένει ανοιχτό το ζήτημα της χρησιμοποίησής της σαν το μαύρο χέρι του συστήματος ενάντια στον λαό και η πιθανότητα αξιοποίησης της σαν σκληρής εφεδρείας στου συστήματος αν οι συνθήκες το καταστήσουν αναγκαίο.
Οι υμνητές των βασανιστών της Χούντας και της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας είναι καταδικασμένοι στην μνήμη και την συνείδηση του λαού μας. Έτσι και θα παραμείνουν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συστημικών ΜΜΕ και του αστικού πολιτικού προσωπικού.»

Απαιτούμε από τους συντελεστές του «ΔΙΟΝ CHANNEL» της Κατερίνης να αναφέρουν την άρνηση της συμμετοχής μας στην συγκεκριμένη προεκλογική παρουσίαση και τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω από τους δύο υποψήφιους της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, σαν ελάχιστη υποχρέωση τους προς τον δημοκρατικό λαό της Πιερίας.