Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Σάμος 27-1-15

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ασυνήθιστες για τα δεδομένα του τόπου επιθέσεις ενάντια στην εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) & ΜΛ-ΚΚΕ, ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος. Το ταμπλό της συνεργασίας στην πλατεία του Καρλοβάσου την Παρασκευή 23/1 βρέθηκε με κομμένα τα σύρματα και ριγμένο κάτω και διασώθηκε από την έγκαιρη παρέμβαση φίλων της συνεργασίας. Το αντίστοιχο ταμπλώ στην κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου εξαφανίστηκε(!) την Κυριακή το πρωί. Οι αφίσες και τα χαρτόνια της συνεργασίας στην περιοχή του Μαραθοκάμπου σκίστηκαν και εξαφανίστηκαν με κάθε επιμέλεια τις δύο τελευταίες ημέρες των εκλογών…

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολλοί αυτοί που ενοχλούνται από τη φωνή και την πολιτική κατεύθυνση που παλεύει μέσα στο λαό η εκλογική συνεργασία. Πολύ περισσότερο ενοχλούνται από τη στήριξη που αυτή η φωνή βρίσκει από πολλές δεκάδες εργαζόμενους και νέους όπως έδειξαν και τα εκλογικά αποτελέσματα στη Σάμο.
Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι αυτοί πως οι τραμπούκικες και αντιδημοκρατικές αυτές πράξεις τους, δεν μπορούν να φιμώσουν τη φωνή μας και να σταματήσουν την καθημερινή πάλη μας. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά να παλεύουμε μέσα στο λαό, καλώντας τον να κοιτάξει στα μάτια τους εχθρούς της ζωής του και να αγωνιστεί μαζικά ενάντια στην πολιτική της βαρβαρότητας για τα δικαιώματα του και την επαναστατική προοπτική του.